onsdag 1 januari 2014

Ny start, nya förhoppningar!

Jag har ju varit mycket dålig på att uppdatera min blogg senaste halvåret! Har ju som jag sagt tidigare berott mycket på att jag jobbat otroligt mycket.
Jag ska nu under våren börja tänka i lite nya banor och se om det på något sätt går att kombinera att behålla sitt nuvarande jobb, men samtidigt inte jobba så mycket. Vill göra annat än att bara jobba!
Fortsättning följer:)

Mina senaste inlägg har ju mest handlat om att jag velat sälja av en del saker som någon annan kanske behöver eller saknar! Försäljningarna har gått mycket bra. Fått en hel del sålt, men har fortfarande mycket kvar så ser du något på min blogg så hör av dig så kanske det går att lösa på något sätt!

Detta inlägg handlar istället om saker som jag saknar!
Efter att ha köpt på mig otroligt mycket vackert och fint som mest bara hamnat i mina skåp så kommer jag i fortsättning att koncentrera mig på att satsa på det jag verkligen vill ha och vill samla på.
Kommer att fortsätta samla på Lisa Larson och hennes äldre alster framför allt! Gjort en del inköp på senaste tiden som jag ännu inte visat på bloggen, men det kommer.
Liknande harpäls föremål som dessa!

Vill hitta fler delar i denna serien av Carl-Harry Stålhane!

Jag vill även utöka mina samlingar av Carl-Harry Stålhanes keramik och även Gunnar Nylunds keramik. Främst då deras keramikalster med harpäls glasyr. Intresserad av skålar, fat och vaser m.m.. Gärna lite större saker. Och ovanliga saker.
Vackra Sven Hofverberg alster!

Söker även verk av Sven Hofverberg som jag fastnat lite för, otroligt vackra och fina alster. Inte så dyra, men fina konstverk för det! Även intresserad av konstföremål av Claes Thell om någon har något till salu.
Har ännu inte något av denne Thell, men gillar hans föremål.

Jag har även några föremål av Rolf Palm, oftast signerade Palm och Mölle. Fina verk som man kan hitta på loppisar till bra priser. Vill även utöka mina samlingar där.

Sedan så finns ju naturligtvis våra mästare Berndt Friberg och Stig Lindberg. Jättevackra saker, men tycker tyvärr att man de är i dyraste laget. Men skulle man få erbjudande att köpa några verk av dessa herrar till bra priser så är jag intresserad!

För att finansiera mina samlingar som kommer jag naturligtvis att fortsätta sälja av annat som jag bara köpt för att det är fint och som jag inte samlar på. Det mesta som jag har som jag inte kommer att fortsätta att satsa på är naturligtvis till salu. Bla. Iittala Festivo ljusstakar där jag redan sålt av 10 stycken, men finns en del kvar:) Har även en del Bo Borgström vaser från Åseda kvar som jag ännu inte sålt. Kommer bara att fortsätta köpa de gula och de orange färgade vaserna och skålarna i fortsättning. Resten kommer jag att sälja.


Lite önskemål från min sida! Så har du något du tror och kan tänka dig att jag skulle vara intresserad av så hör av dig så kanske vi kan lösa något ihop:)

Trevlig fortsättning och jag hoppas att alla får ett riktigt fint och härligt 2014!